Műanyag tartály

Kiváló minőségű műanyag tartály gyártás! Hosszú életű műanyag tartályok gyártása!

Műanyag tartály, műanyag tartályok

Műanyag tartály termékeink a szennyvízkezelés mellett esővízkezelésére is kiválóan alkalmasak, hiszen a csapadékvíz manapság egyre nagyobb értéket képvisel. Az esővíz gyűjtésére több típusú, kialakítású és méretű esővízgyűjtő műanyag tartály termék közül választhatunk, mely elengedhetetlen kelléke az egyedi vízgazdálkodásnak.

Műanyag tartály termékeink hosszú élettartammal rendelkeznek, kiváló minőségű műanyagból készülnek, egyedi kialakításúak, minimális karbantartást igényelnek a telepítés után, a felhasználás során.

Az esővíz begyűjtése és hasznosítása a lehető leggazdaságosabb megoldás napjainkban, nem csak takarékos megoldás, de nagy előrelépés a környezetvédelem területén is.

A műanyag medencék polipropilénből készülnek, ennek az anyagnak minden pozitív tulajdonságával együtt. Változatos formavilággal rendelkeznek, mivel a polipropilén könnyen alakítható, így a téglalaptól az oválison át az egyedi formákig szinte bármilyen alakú medence készülhet belőlük. A polipropilén könnyű, olcsó és gyorsan telepíthető, a műanyag medence így készen érkezhet az otthonába, ráadásul a karbantartásra sem kell nagy gondot fordítania!

gg

Műanyag tartály gyártás
az ipari területeken elengedhetetlen!

Az ipar területein számos eset során használatos műanyag tartályok,univerzális tárolóeszközök, rengeteg felhasználási terület során elengedhetetlen részét képezik a folyadékok és ömlesztett anyagok tárolásának, valamint a raktározás és mozgatás folyamatait is lényegesen megkönnyíthetik. A legtöbb esetben polietilénből kiviteleződnek. A műanyag tartály alkalmazásának a területein a termelés megfelelő kivitelezésének egyik lényeges kérdése a nyersanyagok, adalékok és a késztermékek tárolásának és szállításának kérdése. Ugyanis számos munkafolyamatot nem lehetséges megoldani nagy kapacitású PP tartályok vagy tankok hiányában. Ezeknek a műanyag tartály berendezéseknek az időtállóságát és több tíz vagy száz köbméteres méretezéseit a legtöbb esetben kisebb és egyszerűbb műanyag tárolókkal nem lehetséges kiváltani.

PP tartály gyártás - hogyan készülnek?

A PP tartály gyártás során előállított termékek rengeteg technológiával készülhetnek. A legforradalmibb és legköltséghatékonyabb műanyag tartály árakat biztosító eljárás az a roppant népszerű és szinte mindenki által előnyben részesített rotációs öntés, hiszen eme folyamat során a folyékonyra felmelegített műanyag az öntőforma két tengely folyamán zajló forgatása közben egyenletesen folyik el a belső felületeken, ezzel párhuzamosan biztosítva az üreges tárgy varratmentességét, a falak egyenletes vastagságát a hajlatok mentén is, továbbá azt, hogy a kiöntött anyag szinte feszültségmentes, ezért a nyomással és ütésekkel szemben ellenálló, nem reped meg és nem törik el.

műanyag tartály

Miért döntsön a műanyag tartályok mellett?

A műanyag tartály gyártás számos előnnyel rendelkezik, kedvező tulajdonságaiból adódóan. Ezek között említhető például a kapacitással és térfogattal párhuzamosan a tartósságuk, valamint a vegyszerekkel szemben lényegesen ellenállóak, emiatt maró folyadékok, savak, lúgok tárolására is teljes mértékben megfelelnek, és biztonságos tárolási lehetőséget biztosítanak a környezetre káros, veszélyt jelentő, gyúlékony, robbanékony anyagok és folyadékok helyzetében is. A műanyag tartály gyártás, majd a gyártást követően az ipari területen történő alkalmazása rengeteg területet érint ezért szereppel rendelkeznek a beszállítás során, a közvetlen gyártási folyamatok alkalmával, a gyártósoron, a nyersanyagok adagolásával a rendszeres folyadékbevitelnél, valamint az előállított kész és félkész termékeknek a tárolása, raktározása és a szállítása folyamán is.

A magas minőséggel rendelkező műanyag tartályok, remekül alkalmasak cseppfolyós, pasztás vagy apró szemcsékkel rendelkező anyagok biztonságos tárolása szempontjából. A szállítás folyama során és a felhasználás mentén kialakításuk úgy történik, hogy roppant helytakarékosak legyenek, ez egészen pontosan a négyszögletes formájuknak köszönhetjük, az állóképességük megfelelő, ezt pedig az acél rácsozat garantálja.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nálunk kedvező műanyag tartály árak várják!

+36 30 955 40 67